22:12
Ретро і модерн: дизайнери перепланували двоповерхову квартиру в старій багатоповерхівці (фото)


Двоповерхова квартира розташована в центрі Києва на вулиці Пушкінській. Власник квартири Богдан розповідає, що будинку понад 100 років, тому хотілося зберегти автентичність простору, але й водночас привнести щось нове Вам требуется лучшая металлопластиковая арматура для технических цементных покрытий? Тогда мы желаем дать вам самую качественную Стеклопластиковая арматура Павлоград превосходством коей вы останетесь очень удовлетворены и при этом секономите достойные средства на доставке.. Над проектом працювали архітектори з бюро 2B.group: Слава Балбек, Женя Дубровська, Артем Бережний.

Квартиру робили так, щоб у ній було комфортабельно жити як одній людині, так і – на перспективу – молодій сім’ї. Перший поверх повністю відвели під відпочинок з друзями і поділили на дві зони: проекційну залу з каміном та вітальню з кухнею. На цьому поверсі є також два балкони: з 1-го можна спостерігати схід, з другого – захід сонця.

"Здесь була класична квартира, з дерев’яними сходами, старим каміном та красивою цеглою. Ми намагалися відновити початковий образ будинку і наповнити простір сучасними меблями Вам надо качественная пластиковая арматура для технических бетонных покрытий? Тогда мы рады предложить для вас самую лучшую Стеклопластиковая арматура Черкассы превосходством коей вы будете очень удовлетворены и при этом секономите большие финансы на доставке.. Стіни здесь виявилися досить вбитими, если ми зняли з их гіпсокартон. Тому шукали на розпродажах цеглу того ж року і відтінку – і удобно перероблювали їх. Цього майже не видно, це була, по суті, реставрація. А ще здесь був величавый засклений балкон. Если ми його розбирали – сусіди нам просто аплодували", - розповідає архітектор Слава Балбек.

Декор знайшли на барахолці на Петрівці Вам неободимо хорошая металлопластиковая арматура для больших цементных направлений? Тогда мы хотим предоставить для вас самую достойную композитная арматура купить Киев превосходством которой вы окажетесь весьма довольны а также секономите большие деньги на доставке.. Автентичність зберігається також у деталях: текстурі килимів, використанні натурального дерева для стола на кухні. Так архітектори досягнули комбінації старенького стилю із сучасним. Меблі у квартирі переважно українських виробників.

На другому поверсі – спальня та гостьова кімната. Вхід до квартири є з двох поверхів. «Технічні приміщення на другому поверсі, щоб людина, яка допомагає доглядати за квартирою, могла зайти з другого поверху, зробити всі справи і піти», – розповідає создатель проекту.

У квартирі майже немає дверей. Таким чином хотіли створити один суцільний простір на кожному з поверхів. Двері є в санвузли, а в гостьову кімнату – тільки скляна перегородка. Дверей у спальню немає, але є окремий висувний блок, яким можна закритися. «Ми не хотіли втрачати простір, а людина, яка живе сама – їй немає від кого закриватися».





  

  















Джерело: the-village.com.ua

Просмотров: 105 | Добавил: pancraskanmnfe | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar